Een frisse wind bij Groep Vanhout

Groep Vanhout uit Geel breidt zijn diensten uit met een nieuwe firma ComTis Ventilation. Deze nieuwe vennootschap is een participatie met Ventipro-Ventipure. “Door de ervaring uit mijn bedrijf samen te voegen met het grote netwerk van Groep Vanhout, hopen we op korte tijd samen groter te worden”, zegt Bart Van Elsacker van Ventripro-Ventipure, die het nieuwe bedrijf binnen Groep Vanhout zal leiden.

Met de oprichting van ComTIS Ventilation werd de samenwerking tussen aannemersbedrijf Groep Vanhout en Ventipro – Ventipure bezegeld. Het nieuwe bedrijf zal zich toespitsen op de installatie en de reiniging van ventilatiesystemen, zowel voor de residentiële markt als voor kantoren, scholen en overheidsgebouwen.

Voor Ronny Eijckmans, ceo van Groep Vanhout, past het nieuwe bedrijf perfect binnen het aanbod van de bouwgroep. “Het is onze strategie om te zoeken naar bijkomende niches in de bouw. We hadden al enkel bedrijven die gespecialiseerd in technieken. Nu hebben we ook ventilatie, zowel qua plaatsing als qua onderhoud.”

“Vooral dat onderhoud is belangrijk, en dat gebeurt nog veel te weinig bij bedrijven en in woningen. De pandemie heeft duidelijk gemaakt dat de aanvoer van gezonde lucht belangrijk is. Toen we een aantal keren hadden samengewerkt met Bart, zagen we het als een opportuniteit om ons te verenigen.”

ComTIS Ventilation is de vierde ComTIS-vennootschap binnen de Groep Vanhout en zorgt voor de uitbreiding van het aanbod van ComTIS Services, ComTIS Installations en ComTIS Energy. ComTIS heeft vestigingen in Geel, Bilzen, Aartselaar, Zwijnaarde en Wauthier-Braine. De Groep Vanhout is een multidisciplinaire bouwgroep met 500 medewerkers en realiseert een omzet van € 200 miljoen.

Bron: https://www.made-in.be/kempen/een-frisse-wind-bij-groep-vanhout/


© 2022 ComTIS Ventilation  |  Privacybeleid