Hoogbouwplein Aannemingsbedrag: +/- € 1 100 000

In opdracht van de sociale huisvestingsmaatschappij CVBA Wonen worden 64 appartementen in 2 fases gerenoveerd. In de eerste fase werden 32 gestript tot op de betonstructuur en terug opgebouwd volgens de hedendaagse normen. Ook werd er op de bovenste verdieping een centrale stookplaats gebouwd die het volledige gebouw van warmte moet gaan voorzien.

Na oplevering van de eerste fase volgt er een verhuisbeweging van de 32 bewoonde naar de 32 gerenoveerde appartementen. Aansluitend wordt er gestart met de tweede fase waarin opnieuw 32 appartementen worden gestript en terug opgebouwd. In deze fase wordt ook een veld van zonnecollectoren geplaatst.

ComTIS Installations zijn opdracht in dit geheel bestond erin om een nieuwe sanitaire en verwarmingsinstallatie te bouwen die voldoet aan de geldende normen. De centrale stookplaats voorziet alle appartementen van SWW en cv d.m.v. een satellietstation met boiler op het appartement. Er wordt een GBS geplaatst zodat de huisvestingsmaatschappij op elk moment van de dag een perfect beeld kan maken wat er in het gebouw gebeurd en eventueel kan bijsturen.

De huurders hebben de mogelijkheid om in het appartement alle verbruiken van hun energieën ook te volgen en te monitoren. Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een groenere toekomst.


© 2020 ComTIS Installations  |  Privacybeleid