Over ComTIS Installations

Mercatorpark Antwerpen

ComTIS Installations is uw complete installatie- en servicepartner voor HVAC en sanitair.

Van renovatie tot nieuwbouw gaan wij op basis van een grondige eigen studie aan de slag met verwarming, airconditioning, ventilatie en sanitair op maat. Residentieel of industrieel? We garanderen in elk project een efficiënte oplossing die lang meegaat. En schort er toch een keer iets, dan belt u gewoon naar onze 24/7-onderhoudsdienst. Dat is de ComTIS-garantie.

Cliënteel & aanpak

Ons trouwe cliënteel bestaat voornamelijk uit kantoorpanden van KMO’s en industriële gebouwen. Ook voor de syndicus of ontwikkelaar van een appartementsgebouw zijn wij een waardevolle technische partner.

Hierbij gaan we full-service te werk: we komen ter plaatse op bezoek en voeren een studie uit van de huidige situatie. Vervolgens werken we een voorstel uit, staan we in voor de uitvoering, inregeling én de na-service. Kortom, bij ons krijgt u uw airco, sanitair, verwarming of ventilatie kant-en-klaar afgeleverd.

HVAC

Een kloppend totaalplaatje. Daarom kies je voor HVAC (heating, ventilation, air-conditioning) van ComTIS Installations. We zijn zowel in renovaties als nieuwbouwprojecten erg bedreven.

Renovaties

 

Oude stookplaatsen in appartementsgebouwen geven we een toekomstbestendige make-over: warmteverlies, slijtage, slecht functionerende pompen of te veel verbruik? Dat pakken we aan door niet enkel de ketel te herstellen of vervangen, maar ook de aanwezige voorzieningen in hun geheel te analyseren.

Nieuwbouw

 

Bij nieuwbouwprojecten denken we graag mee vanaf de eerste plannen, zodat we de HVAC-voorzieningen van a tot z kunnen optimaliseren. Onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid dragen we daarbij hoog in het vaandel. Dankzij onze expertise helpen we uw nieuwbouwproject om de BEN-normen te behalen en een groene start te maken.

Sanitair

Algemene sanitairwerken, daarvoor kunt u altijd rekenen op ComTIS Installations. Van de uitdagende leidingrenovatie van een torenhoog flatgebouw tot de finishing touch aan een nieuwbouwproject. Waarmee kunnen wij u helpen vandaag?

Renovatie

 

Tijdens de werken aan bestaande gebouwen zorgen we doorlopend voor zoveel mogelijk comfort voor de bewoners. Zonder warm water is de leefbaarheid van een appartementsgebouw immers te sterk aangetast. Zo voorzien we indien nodig een sanitaire blok of zorgen we ervoor dat de afkoppeling van het water gefaseerd gebeurt.

Ook voor de verwijdering van asbesthoudende onderdelen aan de oude leidingen hebben wij een speciale aanpak ontwikkeld, waardoor 100% veilige bewoning mogelijk blijft. Aparte watertellers en drukverhogingsinstallaties voorzien in grote/hoge appartementsblokken is nog zo’n specialiteit van ons. Meer weten over deze renovatie-expertises? Neem dan zeker contact op.

Nieuwbouw

 

Een nieuwbouwproject biedt ons de kans alle sanitaire voorzieningen tot in de puntjes uit te stippelen en te optimaliseren. We worden dan ook graag zo vroeg mogelijk bij de planning  en uitwerking hiervan betrokken. Constructief samenwerken met de architect, bouwheer en projectontwikkelaar? Wij hebben er een jarenlange ervaring in opgebouwd. En dat merkt u aan het afgewerkte product.

Onderhoud

Dankzij onze onderhoudsdiensten bent u 24/7 zeker van  een up-to-date verwarmingssysteem, een goed geventileerd gebouw en  vlotte functionerende sanitaire voorzieningen.


De Groep Vanhout

De Groep Vanhout maakt deel uit van de Besix Group, telt meer dan 500 medewerkers en realiseert meer dan 200 miljoen euro omzet. Naast Vanhout Projects bestaat de Groep Vanhout uit Vanhout en Vanhout Bilzen, HBS, ComTIS Services, Isofoam, Isochape en Isopearls, Energieconcepten en ComTIS Installations. Meer informatie over deze bedrijven vindt u terug op de website van onze moederonderneming.


© 2020 ComTIS Installations  |  Privacybeleid