Geïnteresseerd?

Uw project hier? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking Geert Vermeyen
geert.vermeyen@comtis.be
+32 490 569 531

Betaalbare én duurzame energie? Het hoeft geen of/of-verhaal te zijn!

ComTIS Energy levert duurzame warmte en koeling te leveren via een abonnementsformule. Wij financieren de investering in jouw duurzame energie-oplossing en helpen zo om jouw CO2-uitstoot fors te doen dalen. Dat noemen wij “Comfort as a Service”. Dit systeem wordt voor het eerst toegepast in de eerste gasloze wijk in Diest op project De Tuilerie.

Duurzame verwarming en koeling is nu betaalbaar

Er bestaan tal van duurzame oplossingen om het energiegebruik in nieuwbouw- en renovatieprojecten efficiënter te maken. Denk aan geothermie, warmtepompen, etc. De hoge investeringskost blijft echter vaak een struikelblok, waardoor men toch vaak kiest voor de goedkopere – en vervuilende – oplossingen met fossiele brandstoffen.

Dankzij ComTIS Energy is dat nu niet meer nodig. Wij hebben de kennis in huis om voor jouw project de juiste alternatieve en duurzame oplossing uit te werken. Bovendien maken we de investering voor jou draaglijk.

Comfort as a Service

Ons ‘comfort as a service’ model verlost van de grote uitgaven die met duurzame oplossingen gepaard gaan. Wij nemen  hoge kosten verbonden met de installatie op ons en wij garanderen de levering van duurzame warmte (of koeling).

Bewoners betalen via een maandelijkse bijdrage volgens hun verbruik. Voor hen is immers vooral het totale kostenplaatje belangrijk en niet enkel naar de kosten voor installatie en inwerkingstelling van hun verwarmingsinstallatie. Bij de aankoop van een auto denk je immers ook aan onderhouds- en gebruikskosten. Dankzij ComTIS Energy kan dit nu ook voor duurzame verwarming. Onze nieuwe installaties zijn zuiniger in energieverbruik en efficiënter in onderhoud. Die besparingen financieren de investering van de duurzame installatie.

100% eigenaar na afloop contract

Voor nieuwbouwprojecten maakt ComTIS Energy een schatting van de voorspelde besparing op vlak van energieverbruik en onderhoud. Voor renovatieprojecten maken we een berekening op basis van jouw huidige kosten van de voorbije drie jaar.

Binnen een redelijke termijn (gewoonlijk 10 à 15 jaar) betaal je dan elke maand een bedrag. Daarin zijn de verwarming en koeling, de optimale afregeling en het onderhoud van de installatie inbegrepen. Bij afloop van het contract ben je eigenaar van de duurzame installatie met langere levensduur.

Duurzaamheid financiert duurzaamheid

ComTIS Energy heeft als doel de energietransitie mee te realiseren, en ook wie een beperkt budget heeft duurzame oplossingen te bieden. Met ‘Comfort as a Service’ geloven we in een langdurige relatie met de klant, waarbij duurzaamheid, duurzaamheid financiert.

We steunen op de verschillende competenties binnen Groep Vanhout en creëren zo duurzame oplossingen voor een betere wereld.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met manager Geert Vermeyen via e-mail geert.vermeyen@comtis.be of bel naar +32 490 569 531.