Opdracht De Tuilerie Diest

ComTIS Energy tekende als leverancier van comfort (warmte en koeling) een eerste project met Cores Development voor het woonproject De Tuilerie in Diest.

ComTIS Energy ondersteunt in dit project de financiering van de centrale warmtepompen gekoppeld aan het BEO-veld. Deze installatie onttrekt warmte of koude uit de aardbodem. Deze warmte en koude wordt daarna in elk appartement aangewend voor het realiseren van een optimaal binnenklimaat. ComTIS Energy bouwt deze installatie en laat ze in topvorm presteren. Hoe professioneler de installatie, het onderhoud en de monitoring, hoe makkelijker de extra investering wordt terugverdiend.

De bewoners abonneren zich op een zorgeloze levering van warmte en koude. De abonnementskost bestaat uit een maandelijkse vaste aansluitingsbijdrage en uit een variabel deel in functie van de verbruikte energie. Op het einde van de contractperiode worden de eigenaars van de appartementen ook eigenaar van de energievriendelijke warmtepompen en genieten ze volop van een lage energierekening.


© 2022 ComTIS Energy  |  Privacybeleid