ComTIS Installations is uw complete installatie- en servicepartner voor HVAC en sanitair. Van renovatie tot nieuwbouw gaan wij op basis van een grondige eigen studie aan de slag met verwarming, airconditioning, ventilatie en sanitair op maat.

Residentieel of industrieel? We garanderen in elk project een efficiënte oplossing die lang meegaat. Dankzij onze onderhoudsdiensten bent u 24/7 zeker van een goed geventileerd gebouw, vlot functionerende sanitaire voorzieningen en een up-to-date verwarmingssysteem.

Over ComTIS Installations

Tot voor kort kende u ons als DeBie-Veba, maar met ComTIS Installations is een nieuwe servicegeneratie HVAC en sanitair klaar om u van dienst te zijn. Ons trouwe cliënteel bestaat voornamelijk uit kantoorpanden van KMO’s en industriële gebouwen. Ook voor de syndicus of ontwikkelaar van een appartementsgebouw zijn wij een waardevolle technische partner.

Hierbij gaan we full-service te werk: we komen ter plaatse op bezoek en voeren een studie uit van de huidige situatie. Vervolgens werken we een voorstel uit, staan we in voor de uitvoering, inregeling én de na-service. Kortom, bij ons krijgt u uw airco, sanitair, verwarming of ventilatie kant-en-klaar afgeleverd.

Comtis Installations heeft veel ervaring met renovatieprojecten. Oude stookplaatsen in appartementsgebouwen geven we een toekomstbestendige make-over: warmteverlies, slijtage, slecht functionerende pompen of te veel verbruik? Dat pakken we aan door niet enkel de ketel te herstellen of vervangen, maar ook de aanwezige voorzieningen in hun geheel te analyseren.

Bij nieuwbouwprojecten denken we graag mee vanaf de eerste plannen, zodat we de verwarmings- en sanitaire voorzieningen van a tot z kunnen optimaliseren. Onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid dragen we daarbij hoog in het vaandel.


Activiteiten

HVAC

HVAC

HVAC staat voor Heating, Ventilation en Airconditioning (koeling). Kortom, alle technische installaties die u nodig heeft om uw gebouw het hele jaar rond een aangename temperatuur en luchtkwaliteit te bieden. Wij pakken onze HVAC-diensten dan ook aan als een allround-systeem waarbij alles in balans moet zijn. Comfort start bij ComTIS!

Badkamer

Sanitair

Van de badkamers in een appartementsgebouw tot de toiletfaciliteiten op kantoor of de douches in een fabriekspand: wij kennen álles van sanitair. Ons team van experts heeft de nodige kennis in huis om ervoor te zorgen dat de aan- en afvoer van (warm) water vlot verloopt. Van installatie tot onderhoud achteraf kan je bij ons terecht.

Onderhouds- en depannagedienst 24/7

Tijdens vaste onderhoudsmomenten plannen we altijd even een kleine controle in. Werkt alles nog naar behoren? Is er ergens een verbetering mogelijk om uw comfort en rendement te verhogen? Zo houden gespecialiseerde techniekers permanent een oogje in het zeil. Toch een probleem met uw sanitair of HVAC? Dan staat ons team 24/7 paraat om u te depanneren. Ook tijdens de weekends en het bouwverlof blijven wij de klok rond bereikbaar voor onze klanten. Want uw tevredenheid is onze trots!